Ce masini prefera femeile?

octombrie 24, 2020 by Niciun comentariu

A detine un autoturism este cu siguranta o necesitate a persoanei adulte in zilele noastre, pentru ca masina personala ne ofera posibilitatea de a ne deplasa unde dorim, cand dorim, fara a depinde de ajutorul altor persoane pe care sa le rugam sa ne duca sau sa ne aduca de undeva.

Cand ai in posesie un autoturism nu mai depinzi nici de transportul in comun, nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu ajungi la autobuz sau la tramvai, nu mai stai in caldura sau in frig sa astepti transportul in comun.

De aceea, este rentabil ca in cazul in care ai peste 18 ani si detii permis de conducere, sa iti cumperi un autoturism. Barbatii de obicei stiu spre ce masini sa isi indrepte atentia si stiu sa isi aleaga o masina, dar cand vine vorba despre o masina pentru femei, doamnele si domnisoarele nu prea stiu ce sa aleaga.

Vom discuta despre cum se alege o masina pentru femei si vom vedea ce iau in considerare doamnele si domnisoarele mai intai la o masina. Deci, citeste pana la final daca vrei sa iti cumperi si tu un autoturism.

Cum isi aleg femeile masinile?

Asadar, cele mai multe dintre femei, atunci cand cauta un autoturism tin mai intai de toate cont de vechimea acesteia (26% dintre femei iau in considerare vechimea mai intai de toate). Apoi exista femei care mai intai de toate tin cont de pretul unei masini (19% mai exact).

Exista femei pentru care nivelul de siguranta (11.5%) reprezinta cel mai important criteriu de luat in considerare, in timp ce alte doamne si/sau domnisoare mai intai de toate pun pret de fiabilitate (11% dintre femei mai exact).

Apoi, nu trebuie sa uitam nici de consum, iar 10% dintre doamnele si/sau domnisoarele care cauta sa isi cumpere o masina tin cont mai intai de toate de fiabilitatea masinii. Cu siguranta, exista si alte criterii de care tin cont femeile atunci cand cauta sa isi cumpere un autoturism, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Producatorul auto

Numele producatorului auto este foarte important. Cele mai multe femei isi indreapta atentia conform statisticilor catre masinile celor de la Volkswagen (VW). Astfel, 22% dintre femeile care se afla in cautarea unei masini, alg un model de la acest producator. De regula VW Polo sau Golf.

Multe femei se orienteaza spre masinile celor de la Opel, (11%) in timp ce masinile celor de la Ford sunt preferate de catre 9% dintre femei. Audi este un producator auto preferat de catre 7% dintre femeile care cauta sa isi cumpere o masina.

Modelele de la BMW sunt preferate de catre 8% dintre femei, insa pentru ca acestea au tractiunea spate la fel ca masinile de la Mercedes (preferate de 7% dintre femei), acestea se tem sa conduca astfel de masini, sau mai asteapta cel putin pana acumuleaza experienta.

Dacia (Logan sau Duster) este un producator preferat de catre 8% dintre femei, in timp ce 8% dintre reprezentantele sexului frumos prefera un model de la Skoda.

Vehicule mari sau mici?

Aici lucrurile sunt cat se poate de evidente. Cele mai multe femei evita masinile mari cum ar fi SUV-urile sau chiar si limuzinele. Ele prefera masinile mici, gen VW Golf, Polo, Opel Corsa, Opel Astra, Ford Fiesta, BMW Seria 1, Audi A3, etc.

Cat platesc femeile pentru masini?

In ceea ce priveste pretul, cele mai multe dintre femei (25%) isi indreapta atentia spre masini second hand care costa intre 3000 si 5000 de euro. Apoi, 19% dintre acestea prefera sa plateasca mai putin de 3000 de euro pentru o masina.

De-asemenea, 16% dintre ele prefera sa plateasca peste 7500 de euro. Exista insa si femei cu o situatie financiara foarte buna care aleg sa isi cumpere masini noi, sau second hand, dar care costa mult peste 10.000 de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *