Cum sa reporniti automat Galaxy S20?

noiembrie 1, 2020 by Niciun comentariu

O repornire poate face mai mult decat doar oprirea si repornirea telefonului. De fapt, un restart al telefonului ii reimprospateaza memoria dispozitivului si reincarca toate aplicatiile si serviciile.

De aceea, este recomandat sa reporniti telefonul din cand in cand, deoarece va ajuta sa faceti totul sa functioneze fara probleme. Tocmai din acest motiv, acest articol va informeaza in legatura cu felul in care sa reporniti automat un smartphone Samsung Galaxy S20.

Puteti seta telefonul sa se opreasca si sa porneasca atunci cand este inactiv doar pentru a mentine lucrurile in ordine si exista o setare pentru asta. Continuati sa cititi mai jos, deoarece va vom arata cum sa o faceti.

Cum sa reporniti automat Galaxy S20

Odata setat, telefonul dvs. va reporni automat in decurs de 1 ora de la ora setata, cu conditia sa fie indeplinite urmatoarele cerinte:

 • Ecranul este oprit.
 • Telefonul nu este utilizat.
 • Bateria este peste 30%.
 • Blocarea cartelei SIM este dezactivata.
 • Timp necesar: 2 minute

Acum, iata cum setati Galaxy S20 sa reporneasca automat la ora stabilita:

 1. Setari de acces.

Puteti trage in sus sertarul aplicatiei sau glisati in jos din partea de sus a ecranului si atingeti pictograma roata.

 1. Derulati in jos pentru a gasi Management general si apoi apasati pe el.

Este posibil sa fie necesar sa derulati pana la capat pentru a o gasi.

 1. Atinge Reseteaza.

Acest pas va va arata diferitele tipuri de resetari, dar este si locul in care puteti gasi functia de repornire automata.

 1. Atinge Repornire automata pentru a-i deschide setarile.

Puteti de asemenea, sa il activati direct, dar daca nu l-ati setat inainte, atunci nu ati sti momentul cand va reporni automat.

 1. Atingeti comutatorul pentru a o activa. Trebuie sa-i personalizati setarile.
 2. Alegeti ziua in care doriti sa reporneasca singur. Doar atingeti litera pentru a alege.
 3. Atingeti Timp. Acest lucru va ofera posibilitatea sa setati ora repornirii. Alegeti momentul in care telefonul este cel mai probabil inactiv.

Daca repornirea automata este activata, va reporni telefonul singur in timp ce sunt in apel?

Multi utilizatori au dorit sa afle raspunsul pentru intrebarea de mai sus, iar raspunsul este cu siguranta Nu. Dispozitivul dvs. se va redeschide numai daca nu este utilizat pentru a va asigura ca nu veti fi deranjati, mai ales daca faceti ceva important cu telefonul.

Mi-am setat telefonul sa reporneasca automat, dar nu a functionat. Care este problema?

Exista anumite cerinte care trebuie indeplinite, astfel incat dispozitivul dvs. sa se reporneasca automat. Incercati sa verificati daca bateria a fost peste 30% sau daca blocarea cartelei SIM a fost dezactivata. De cele mai multe ori, aceste doua sunt cele mai frecvente motive pentru care telefonul nu va reporni automat la ora stabilita.

Telefonul meu ar fi trebuit sa reporneasca automat la ora 18:00, dar a facut-o in jurul orei 18:45. De ce s-a intamplat asta?

Dispozitivul dvs. va reporni efectiv in decurs de o ora de la ora setata. Poate ca unele servicii erau inca active, de aceea dispozitivul dvs. a trebuit sa astepte inainte de a se reporni automat.

Acestea sunt asadar, detalii importante in ceea ce priveste procedura anterior mentionata. Deci, daca detineti un astfel de smartphone, puteti efectua oricand un astfel de restart.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *