Spune adio parului galben cu Fanola Black Friday

august 27, 2021 by Niciun comentariu

Parul galben este des intalnit ca urmare a procedurilor de decolorare a parului, fiind un rezultat care atesta ca pigmentii vechi au fost eliminati din par si ca acesta este pregatit sa primeasca noi pigmenti, respectiv o noua culoare de par.

Asadar, desi multi se feresc de parul galben, acesta este din pacate o necesitate. Cu mici interventii de actualitate, parul galben poate fi neutralizat si transformat intr-un par de o culoare in tendinte, care sa complimenteze nuanta tenului si forma fetei.

Alaturi de tonurile de galben pui, se mai regasesc si cele de portocaliu, care de asemenea pot fi neutralizate fara griji.

Orice persoana trebuie sa stie ca aceste aspecte nu pot fi evitate si ca pot fi corectate cu usurinta apeland la un hairstilist profesionist. Bineinteles, neutralizarea parului este posibila si atunci cand parul trece acasa prin astfel de procese, dar sunt sanse mult mai mari ca rezultatul sa nu fie pe deplin unul uniform.

Fanola Black Friday pune la dispozitia saloanelor de infrumusetare si a clientelor care trec frecvent prin astfel de procese de colorare si decolorare, contribuind la neutralizarea acestui efect nedorit cu reduceri Fanola perfecte pentru orice buget.

Cum contribuie produsele Fanola la neutralizarea tonurilor de portocaliu si galben pui

Procesul de neutralizare este unul foarte simplu si se bazeaza pe roata culorilor. Asa cum aceasta prevede, tonurile de portocaliu se atenueaza cu pigmenti de culoare albastra, in timp ce tonurile de galben se vor neutraliza corespunzator prin utilizarea unor pigmenti galbeni.

Fanola-Black-Friday

Atunci cand parul portocaliu este neutralizat, parul capata o nuanta neutra de saten cu usoare reflexii argintii pe alocuri, iar neutralizarea parului galben duce la obținerea unor nuante de gri.

Principalul avantaj al produselor de neutralizare Fanola este ca, prin aplicarea unei cantitati optime si a respectarii timpului de actiune mentionat pe eticheta, pot fi prevenite petele nedorite si sa se obtina efectul stabilit initial.

Ce produse Fanola pot fi utilizate pentru neutralizarea parului

Fanola dispune de o gama extrem de vasta de produse cu pigmenti si efect neutralizator. Vei gasi asadar populare le sampoane profesionale pentru par portocaliu sau galben, dar si balsam, respectiv masca de par, care ajuta atat la neutralizare, cat si la mentinerea rezultatului obtinut.

Efectele neutralizarii sunt temporare asa ca, pentru rezultate cat mai bune, este recomandat sa folosesti cel putin o data pe saptamana sau o data la doua saptamani, o rutina completa de ingrijire Fanola, alcatuita din toate cele 3 produse cu efect neutralizator si colorant.

Ce alte produse Fanola merita sa pui pe lista

Daca deja ai incercat produsele Fanola mentionate pana in prezent si te-ai convins de calitatea si efectul oferit pentru un cost accesibil, trebuie sa stii ca poti trece in revista si alte produse colorante.

De exemplu, Fanola dispune inclusiv de vopsele profesionale si de oxidanti pe care-i poti utiliza dupa ce parul a fost decolorat si repigmentat.

Din portofoliu face parte inclusiv vopseaua speciala cu efect de atenuare a tonurilor galbene, pe care o poti utiliza la imbunatatirea si obtinerea culorilor fashion de actualitate.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *