Avantajele masinilor second hand

noiembrie 11, 2020 by Un comentariu

Stim cu totii ca un autoturism la casa omului este o necesitate, pentru ca adultii trebuie sa se deplaseze in foarte multe locuri, iar astfel le va fi mult mai usor, pentru ca nu mai trebuie sa depinda de transportul in comun.

Alegerea unui autoturism insa, poate fi o misiune destul de dificila, mai ales atunci cand bugetul este unul nu foarte mare. In aceste conditii, cei care se afla in cautarea unei masini, trebuie sa isi indrepte atentia spre diferite masini second hand.

Exista mai multe avantaje masini second hand care merita luate in considerare cand vine vorba despre cumpararea unei masini, dupa cum puteti afla in continuare.

Avantaje masini second hand

O masina second hand, are avantajul pretului mai intai de toate, astfel ca indiferent de marca si model, este mai ieftina in comparatie cu o masina noua. Cu cat un autoturism second hand este mai vechi, cu atat pretul acestuia va fi mai mic.

Cu toate acestea, cei care isi indreapta atentia spre masini second hand, se orienteaza spre diferite modele care au o vechime cat mai mica. Cu cat masina second hand are o vechime mai mica, cu atat sunt mai mari sansele ca uzura acesteia sa nu fie atat de mare.

Un alt mare avantaj este acela ca la un buget de cateva mii de euro, exista o multime de optiuni de masini second hand, ceea ce inseamna ca fiecare are posibilitatea de a alege o masina care sa faca fata cerintelor sale.

De exemplu, cei care au in jur de 10.000 de euro la dispozitie, au toate sansele sa isi gaseasca o masina full option, care sa aiba in jur de 9 – 10 ani vechime, dar care sa fie fabricata de un producator auto german de top, cum ar fi Audi sau BMW.

In schimb, la acest buget, nu prea exista multe optiuni in ceea ce priveste masinile noi, iar o masina sh de la Audi sau BMW, este superioara din multe puncte de vedere unei masini noi de la alti producatori auto de pe piata.

Exista si alte avantaje?

Cei care isi cumpara o masina second hand, au de-asemenea posibilitatea de a transforma masina in functie de propriile preferinte. Multi sunt cei care isi aleg o masina sport, pe care aleg sa o tuneze cum stiu ei mai bine.

Jantele, foliile fumurii pe geamurile din spate si pe luneta, folie pe stopuri si o colantare auto, sunt detalii care conteaza foarte mult. Acestea reusesc sa scoata o masina in evidenta, si sa o transforme intr-o bijuterie pe patru roti.

Luand toate aceste detalii in considerare (sunt prezentate doar cateva avantaje ale masinilor sh), este cat se poate de firesc faptul ca masinile second hand sunt la mare cautare. In plus, multi dintre cei care isi permit masini noi, opteaza totusi pentru cele sh, datorita faptului ca masinile noi se depreciaza rapid.

Dezavantaje masini second hand

Exista insa si unele dezavantaje care merita luate in considerare la alegerea unei masini sh. In primul rand, o masina sh are un numar de kilometri parcursi, care poate fi mai mare sau mai mic, in functie de cat a calatorit vechiul proprietar.

O masina sh poate avea unele defectiuni ascune, deci trebuie sa fie cat mai bine verificata, de preferat intr-un service auto. De-asemenea, o masina second hand necesita cheltuieli rapide (schimbul de ulei si filtre + schimbul distributiei).

Cu toate acestea, tragand linie, se poate observa ca o masina second hand poate avea mai multe avantaje si dezavantaje, insa cei care verifica masina in trafic si la service, pot face o alegere grozava.

One Reply to “Avantajele masinilor second hand”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *