Ce avantaje are manichiura cu gel?

octombrie 28, 2020 by Un comentariu

Se spune ca manichiura este cartea de vizita a fiecarei femei, iar doamnele merg mereu la salon pentru a-si face manichiura. Femeile care nu au timp sa mearga la salon pentru a beneficia de o manichiura perfecta, isi pot face cu putina indemanare , manichiura cu gel acasa.

Vom discuta in continuare despre manichiura cu gel acasa, si vom vedea care sunt avantajele majore ale acestei tehnici de manichiura.

  1. Manichiura cu gel este mai rezistenta in comparatie cu unghiile naturale

Fara doar si poate, pentru femeile care isi doresc o manichiura rezistenta, manichiura cu gel acasa sau la salon, poate sa reprezinte cea mai buna alegere.

In plus, atunci cand unghiile naurale nu cresc suficient de mult, in cazul in care se rup sau se exfoliaza, au nevoie de o alternativa, si cu siguranta nimic nu este mai potrivit decat unghiile cu gel.

  1. French perfect permanent

Multe femei visau la o manichiura care arata perfect timp de cateva saptamani. Ei bine, datorita aplicarii gelului pe unghii, se pare ca aceasta dorinta a femeilor a devenit realitate.

Unghiile cu gel vor face fata tuturor provocarilor, mai ale daca manichiura este facuta de o profesionista care foloseste cele mai bune produse.

In plus, alegand unghiile cu gel vei scapa de micile imperfectiuni cum ar fi micile denivelari sau striuri de pe suprafata unghiei.

  1. Unghii lungi

Exista femei care oricat de mult si-ar dori, nu isi pot pastra unghiile naturale lungi. Ei bine, in ajutorul acestora vine gelul de unghii. Aplicarea acestuia pe unghii le va ajuta pe femeile respective sa isi vada visul indeplinit si sa aiba unghiile atat de lungi pe cat si-au dorit mereu.

Ba chiar mai mult, vor avea mereu forma preferata a unghiilor, care vor fi perfect simetrice. Deci, iara un alt mare avantaj al unghiilor cu gel.

  1. Modelele sunt variate si cu adevarat deosebite

Atunci cand alegi sa iti faci unghiile cu gel acasa sau la salon, poti sa dai frau liber imaginatiei in ceea ce priveste decorul acestora. Poti alege sa iti faci picturi pe unghii, poti alege sa te bucuri de diferite aplicatii tridimensionale, sau poti chiar sa optezi pentru tatuaje. De regula insa, femeile care isi doresc tatuaje aplicate pe unghii, merg la salon.

  1. Lacul de unghii rezista mai mult

In cazul in care intentionezi sa iti transformi clasicul french intr-o culoare plina de personalitate, in orice moment poti sa folosesti oja ta preferata. Vestea si mai buna este ca oja aplicata pe gel va arata intacta o perioada de timp mai indelungata in comparatie cu unghia naturala.

Plus de asta, cand lacul va fi aplicat peste gel, va avea un luciu fascinant pentru o perioada de timp indelungata. Si ce este si mai interesant, daca te plictisesti de aceasta culoare, poti oricand sa o stergi, si sa ramai la manichiura perfecta avuta la inceput.

  1. Refacerea unghiilor rupte

Un alt avantaj de care te poti bucura atunci cand alegi unghiile cu gel este acela ca poti in orice moment sa iti refaci o unghie rupta. Vei putea sa o faci atat de bine, chiar si acasa, incat sa nu existe o deosebire fata de celelalte.

One Reply to “Ce avantaje are manichiura cu gel?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *