Avantajele laptopurilor refurbished

noiembrie 1, 2020 by 2 comentarii

Stim cu totii ca in ultimii ani, majoritatea companiilor au renuntat la echipamentele desktop si au optat pentru laptopuri. Este firesc acest lucru luand in considerare faptul ca un laptop ocupa mult mai putin spatiu in comparatie cu un PC.

Apoi, trebuie sa luam in considerare si faptul ca un laptop este la fel de performant precum un PC, sau poate fi chiar mai performant, in functie de marca si modelul ales. Plus de asta, laptopurile pot fi utilizate in exact aceleasi scopuri precum PC-urile.

Chiar si cei care au nevoie pentru acasa de un echipament, au ales sa renunte la ideea de a-si cumpara un PC, in defavoarea unui laptop. Multi dintre acestia, au decis sa isi indrepte atentia spre diferite modele de laptopuri refurbished.

Ce este un laptop refurbished?

Un laptop refurbished este un laptop care a fost achizitionat in leasing de catre diferite companii, iar acestea la sfarsitul contractului de leasing, au renuntat la echipament, si l-au inlocuit cu unul nou.

Au trimis laptopul inapoi producatorului, care l-a testat, l-a imbunatatit in cazul in care a fost nevoie de acest lucru, l-a retestat si l-a scos pe piata ulterior la vanzare, sub denumirea de laptop refurbished.

Chiar si laptopurile care au fost prezentate clientilor in magazine, daca dupa ce clientii le-au vazut, in cazul in care cand au deschis laptopurile sau le-au atins, le-au creat mici zgarieturi, acestea au fost de-asemenea trimise la producator, testate, imbunatatite daca era cazul si retestate, iar apoi au fost scoase din nou la vanzare.

Practic, un laptop refurbished este un laptop renovat hp, Dell, Asus, Acer, etc, care a fost ulterior scos din nou la vanzare de catre producator, la un pret mult mai atractiv decat are un produs nou.

Este foarte important de mentionat faptul ca un laptop refurbished nu este un laptop second hand, asa cum era lumea tentata sa creada initial. Acesta a fost si motivul datorita caruia, la inceput multi oameni se fereau de laptopuri resigilate.

Oamenii nu erau bine informati, si credeau ca produsele reconditionate sunt de fapt produse sh, si ca sunt de calitate slaba. Ei bine, un laptop refurbished este dupa cum se poate vedea testat, imbunatatit de catre producator si testat pentru a doua oara, inainte de a fi scos din nou pe piata.

Acesta este motivul datorita caruia, un laptop refurbished este mai performant in multe cazuri decat un laptop nou, iar acesta este un mare avantaj. Apoi, tot in categoria avantaje laptopuri reconditionate, trebuie sa mentionam faptul ca acestea sunt mai ieftine.

Avantaje laptop refurbished

De-asemenea, un avantaj este ca la pretul unui laptop nou care are specificatii decente, iti poti gasi un laptop renovat hp sau de la orice alt producator, care ar specificatii mult mai bune. Este ca si cand iti alegi un smartphone cu specificatii decente de la un producator oarecare, iar la acelasi pret iti cumperi un model iPhone second hand, care are specificatii si performante superioare.

Gasesti laptopuri refurbished la super preturi, de la toti producatorii de top de pe piata, deci acesta poate fi de-asemenea, un alt motiv intemeiat pentru a lua in considerare ideea de a cumpara un asemenea laptop.

In plus, nu trebuie sa uitam de un alt avantaj major al acestor echipamente, si anume ca dispun de o perioada de garantie cel putin la fel de extinsa precum un laptop nou.

Dupa cum se poate vedea, laptopurile reconditionate au atat de multe avantaje, incat este pacat sa nu alegi un astfel de echipament atunci cand ai nevoie de un laptop pe care sa il folosesti in diferite scopuri.

 

2 Replies to “Avantajele laptopurilor refurbished”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *