Cele mai importante avantaje ale videochatului

noiembrie 11, 2020 by Un comentariu

Stiati ca din ce in ce mai multe tinere absolvente de liceu, iau in considerare ideea de a opta pentru o cariera de model de videochat?

Probabil va ganditi ca fac o alegere gresita, din moment ce aleg sa nu mai urmeze o facultate, insa privind spre cele mai importante avantaje ale videochatului, veti intelege de ce fetele aleg aceast drum in viata.

Vom discuta in continuare despre cele mai importante avantaje ale videochatului, pentru a intelege de ce fetele aleg sa urmeze o asa cariera controversata.

  1. Au un job legal

Multi sunt cei care atunci cand vine vorba despre videochat, il asociaza cu pornografia sau cu prostitutia, insa realist vorbind, sunt departe de adevar. Videochatul este un domeniu de activitate reglementat in tara noastra de catre Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004.

In aceste conditii, lucrurile sunt cat se poate de clare: videochatul este legal, iar fetele isi castiga banii in mod cinstit. In plus, au toate contributiile platite la zi catre stat. Deci, nu exista nici un motiv pentru care videochatul sa fie privit cu ochi rai.

  1. Program de munca flexibil

Cu totii am auzit discutandu-se despre programul de munca flexibil al fetelor care fac videochat, dar oare ce inseamna acest lucru?

Ei bine, fetele care fac videochat, trebuie sa lucreze la fel ca in alt domeniu de activitate, cele 160 de ore in fiecare luna (8 ore pe zi). Diferenta consta insa ca, fetele pot alege daca doresc sa lucreze doar noaptea, sau doar dimineata, sau doar pe timpul zilei.

Daca doresc, azi pot sa lucreze 10 ore, maine pot sa lucreze doar 6. Tot ce conteaza, este ca la final, sa aiba acoperite cele 160 de ore.

  1. Salarii foarte mari

Aici, trebuie mentionat faptul ca despre salariile fetelor din aceasta industrie, se discuta zi de zi, iar multi cred ca aceste sume foarte mari de bani sunt de fapt doar mituri.

Ei bine, nu este nici un mit. Un model de videochat care munceste cel putin 160 de ore, inca din prima luna poate castiga lejer peste 1000 de dolari. Fetele care muncesc atat de mult sau chiar si in week-end, pot castiga chiar si 5000 – 10.000 de dolari in fiecare luna.

Aici sunt incluse insa si bonusurile, care trebuie sa recunoastem ca desi difera de la un studio la altul, sunt foarte consistente. Exista bonusuri de fidelitate, bonusuri pentru recomandarea altor modele, bonusuri pentru modelul lunii, bonusuri pentru performantele obtinute, etc.

Toate aceste bonusuri sunt foarte mari si se adauga salariilor, iar astfel, fetele ajung la castiguri foarte mari in fiecare luna. Unele modele, dupa 2 – 3 ani de cariera, intra pe piata afacerilor cu propriul studio de videochat.

  1. Confidentialitate sau promovare

Exista fete care opteaza pentru aceasta cariera, si care isi doresc ca nimeni cunoscut sa nu afle acest lucru. Confidentialitatea lor este asigurata de catre personalul studioului, iar cei dragi nu vor afla faptul ca fetele respective fac videochat.

Majoritatea studiourilor blocheaza accesul persoanelor din Romania pe platformele pe care fetele isi desfasoara activitatea, pentru ca ele sa nu fie descoperite.

Apoi, exista fete care doresc sa fie promovate, pentru a putea obtine castiguri si mai mari de pe urma acestei activitati. Studiourile se ocupa de acest lucru, iar multe fete ajung sa devina imaginea unor branduri de succes. De aici apar contracte noi, bani mai multi si mai multa faima.

  1. Un job placut

Fetele care fac videochat pot alege sa faca videochat adult sau non adult. Categoria non adult este bazata pe arta seductiei si a conversatiei, insa fara ca fetele sa fie nud.

Videochatul adult este total diferit, fetele se pot dezbraca in fata camerei, si pot sa se masturbeze sau sa foloseasca jucarii sexuale. Cele care sunt lipsite de inhibitii ajung sa castige multi bani, pentru ca majoritatea clientilor platesc multi bani pentru a le fi satisfacute toate fanteziile.

Acestea sunt asadar, cateva dintre avantajele cele mai importante ale unei cariere de model de videochat. Este usor de inteles acum, de ce din ce in ce mai multe fete, opteaza pentru o astfel de cariera.

One Reply to “Cele mai importante avantaje ale videochatului”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *