Ce joburi isi doresc fetele in prezent?

octombrie 24, 2020 by Niciun comentariu

A avea un loc de munca este ceva firesc pentru o persoana adulta, iar fetele imediat ce isi termina socotelile cu liceul si cu bac-ul, se gandesc serios sa isi caute un loc ce munca.

Pentru ca de obicei in marile orase ale tarii se gasesc mai usor locuri de munca, acestea cauta joburi pentru fete Cluj, joburi pentru fete Bucuresti, joburi pentru fete frumoase, etc. Alte fete aleg sa urmeze o facultate (unele isi duc studiile la bun sfarsit, altele renunta pe parcurs).

Vom vedea ce joburi pentru fete Cluj exista sau joburi pentru fete in diferite alte orase mari din tara, joburi bine platite, care sa le asigure fetelor un trai decent.

Model de videochat

Fara doar si poate, o cariera in aceasta industrie a divertismentului pentru adulti reprezinta cea mai buna solutie pentru fetele care isi cauta un job. Fetele care fac videochat, in cazul in care sunt serioase si muncesc zilnic cate 8 ore, la un total de 160 de ore lunar, castiga lejer 1000 de dolari in prima luna.

Apoi, acumuland experienta si muncind din greu, fetele care fac videochat ajung la castiguri de 5000 – 10.000 de dolari sau chiar mai mult (in fiecare luna), plus diferite bonusuri. Au si programul flexibil astfel ca pot sa isi aleaga programul de lucru; au si diferite beneficii (sedinte foto gratis, make-up gratis, coafor gratis, uneori si tinute gratis si jucarii sexuale gratis).

Manichiuriste

O multime de tinere absolvente de liceu, unele chiar din timpul scolii s-au inscris la cursuri de manichiura. Aceste fete doresc sa devina manichiuriste si sa isi inchirieze un spatiu de lucru in cadrul unui salon.

La cat de mult isi doresc fetele sa aiba o manichiura perfecta si la cat de mari sunt preturile, o manichiurista buna si care se stie promova, reuseste lejer sa castige peste 1000 de euro in Romania, din aceasta activitate.

Hair stylist

Fara doar si poate, fetele care aleg sa urmeze un astfel de curs si au o astfel de cariera, castiga o multime de bani. Mereu vor avea cliente la tuns, la vopsit sau la coafat, iar preturile sunt cu siguranta mari.

In plus, in sezonul nuntilor, fetele care aleg o astfel de cariera pot ajunge sa castige mii de lei in fiecare luna. Multe dintre fetele care aleg o astfel de cariera, se specializeaza si in pensat, astfel ca atunci cand au mai putine programari la tuns sau la vopsit sau coafat, penseaza, pentru a avea de lucru.

Make up

Multe fete s-au specializat in make – up. Si fetele care fac machiaje au foarte mult de lucru pentru ca in timpul sezonului de nunti machiaza mirese, domnisoare de onoare, nase sau alte femei care merg la nunti.

In timpul anului, cand nu se fac nunti, specialistele in make up au multe cliente de-asemenea pentru ca au loc majorate sau diferite alte petreceri. In plus, si ele se pot specializa si in diferite alte activitati, astfel incat sa aiba mereu cliente si sa castige banuti.

Personal trainer

Multe domnisoare sunt pasionate de sport, atat de pasionate incat aleg sa urmeze un curs de personal trainer, si apoi isi cauta un job intr-o sala de sport. Cu siguranta o fata care arata bine, care are si un asemenea curs si care stie sa antreneze, va avea mereu cliente (sau clienti).

Doar salariul minim sa il castige de la sala, plus 200 de lei (sau mai mult in marile orase) de la fiecare client/a, si uite asa un personal trainer castiga in tara mai multi bani decat ar castiga in strainatate sau facand altceva in tara.

Job in supermarket sau in diferite magazine

Alte fete in schimb, cauta joburi pentru fete Cluj sau in alte locati din tara, pentru a munci in supermarket-uri (Kaufland, Penny, Lidl), unde pot avea castiguri destul de mari, mai ales daca vor avea noroc sa fie si promovate rapid. Tot in aceata categorie de joburi includem si locurile de munca pe care fetele le pot gasi in centrele comerciale in diferite magazine.

Chelnerite

Chelnerite sau ospatarite, in functie de cum vrei sa le numesti. Si fetele care au un asemenea job au salarii decente, dar castiga multi bani din bacsisuri, mai ales daca lucreaza in marile orase ale tarii. Deci si o asemenea cariera este demna de luat in considerare.

Acestea sunt asadar cateva joburi pentru fete, spre care isi pot indrepta atentia fetele care se afla in cautarea unui loc de munca, imediat dupa ce ies de pe bancile liceului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *