Care sunt avantajele masinilor noi?

decembrie 1, 2020 by Un comentariu

Pe la mijlocul anilor 1990 si inceputul anilor 2000, pentru multi oameni, era un lux sa detina un autoturism, insa lucrurile s-au schimbat foarte mult odata cu trecerea anilor.

In clipa de fata nu mai este un lux sa detii un autoturism, ci a devenit o necesitate a fiecarui adult. Este cat se poate de firesc acest lucru, in conditiile in care un autoturism poate fi folosit pentru deplasari oricand si oriunde.

Cei care detin un autoturism sunt norocosi pe de-o parte pentru ca se pot deplasa cand si unde doresc, fara a depinde de alte persoane sau de transportul in comun. Pe de alta parte, o masina vine la pachet si cu multe cheltuieli, mai ales daca discutam despre o masina second hand care se poate defecta rapid dupa ce a fost cumparata.

Din acest motiv, cei care au un buget mare, aleg sa isi indrepte atentia spre masini noi, iar in continuare veti afla mai multe detalii. Masinile noi vin la pachet cu un numar mare de avantaje, iar cateva dintre avantajele masinilor noi va sunt prezentate in randurile urmatoare ale articolului:

  1. Nu sunt uzate

Fara doar si poate, acesta este cel mai important avantaj al unei masini noi. O masina second hand, fie ea chiar si cu 1 an vechime, tot prezinta semne de uzura, mai mici sau mai mari. In schimb, un autoturism nou, abia scos pe portile unei reprezentante auto, nu are nici macar o urma de uzura. Deci, cei care doresc o masina despre care sa stie ca nu a fost folosita nici macar o jumatate de ora, isi vor alege o masina noua.

  1. Kilometraj zero

Cunoasteti persoane care au cumparat masini second hand, si care sustineau ca masinile pe care le-au ales au “doar 100.000 de kilometri parcursi”? Ei bine, o masina second hand cumparata de la samsarii auto din Romania, care are “doar 100.000 de kilometri”, are toate sansele sa aiba cel putin 200.000 de kilometri parcursi.

Este adevarat ca se poate verifica si kilometrajul si istoricul masinii contra cost, insa unii samsari nu sunt de acord cu acest lucru, altii sunt de acord dar trebuie sa plateasca clientii, iar acestia aleg sa nu mai verifice, pentru a economisi niste bani.

In schimb, o masina noua, are zero kilometri parcursi. In calitate de proprietar al unui autoturism abia scos pe portile reprezentantei auto, veti parcurge primii kilometri cu acea masina.

  1. Cea mai noua tehnologie

O masina noua vine mereu cu cea mai noua tehnologie, incepand de la sistem audio, navigatie, confort. Absolut totul este de cea mai noua generatie pe masinile noi.

Doar ganditi-va ca masinile de acum majoritatea au frana de mana la buton. V-ati fi imaginat acest lucru acum 20 de ani? Cel mai probabil nu.

  1. Masinile noi sunt sigure

In comparatie cu masinile second hand care pot avea placute sau discuri de frana uzate, sau care pot avea diferite alte probleme, masinile noi au fost foarte bine testate inainte de a fi scoase pe piata, si sunt mult mai sigure decat masinile second hand.

  1. Casco

O masina noua vine si cu polita de asigurare Casco. Este adevarat faptul ca veti plati mai multi bani lunar, dar orice problema are masina, si daca aveti accident si sunteti responsabil de producerea acestuia, masina va fi reparata in baza politei de asigurare Casco.

Exista foarte multe alte avantaje ale masinilor noi, deci cu siguranta merita sa luati in calcul ideea de a cumpara o masina noua. Singurul dezavantaj este pretul, dar merita sa faceti un efort, pentru o masina pe care o puteti folosi 5 – 10 ani fara probleme.

One Reply to “Care sunt avantajele masinilor noi?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *