Cum se poarta o salopeta de dama?

noiembrie 21, 2020 by Niciun comentariu

Atunci cand vine vorba despre alegerea articolelor de vestimentatie, doamnele si domnisoarele doresc mereu sa fie in tendintele modei. Chiar daca de regula isi indreapta atentia spre cele mai cool rochii ale momentului, doamnelor si domnisoarelor nu le lipseste din garderoba salopeta de dama, aceasta fiind o piesa vestimentara din ce in ce mai importanta in ultimul timp.

In prezent se bucura de o mare popularitate salopeta de dama stil utility, cu pantaloni si maneci lungi, cu multe buzunare, croita larg si amplu. O astfel de salopeta de dama este la mare cautare in aceasta perioada, iar in randurile care urmeaza puteti afla cum se poarta o astfel de piesa de vestimentatie.

Salopeta de dama utility din piele sau din diferite alte materiale statement

In ceea ce priveste salopeta muncitoreasca, de mentionat este faptul ca a fost pentru prima data purtata in perioada celui de-al doilea razboi mondial. In perioada respectiva, femeile au inceput sa se emancipeze, au inceput sa presteze munci destinate barbatilor care in perioada respectiva erau pe frontul de lupta.

Aceste salopete au inceput sa fie din nou purtate prin anii 1980, in perioada in care femeile au patruns in lumea coorporatista, pentru ca in 2019 si 2020 acest item vestimentar sa fie reinventat.

Salopeta de dama de tip utility cu multe buzunare

In clipa de fata se poarta acest tip de salopeta de dama, care este prevazut cu multe buzunare. Exista modele de salopeta de tip mecanic pe care femeile le poarta, astfel incat sa sugereze o egalitate cu barbatii.

Este vorba despre o egalitate de resurse, o egalitate a felului in care femeile sunt privite, sunt platite si cum sunt pozitionate pe scara profesionala.

Salopeta de dama de tip utility din denmi, asortata in stil sofisticat si pretios

O astfel de piesa de vestimentatie este destinata intr-o foarte mare masura echipamentului de protectie (salopeta in general), insa salopeta muncitoreasca este in prezent un item de zi cu zi. La Celine de exemplu, cele mai renumite modele au prezentat salopete din piele, care au fost asortate cu bocanci Biker.

La Dries Van Noten in schimb, salopetele de mecanic impodobite cu franjuri luminoase si asortate cu sandale-ghete cu toc au facut sebzatie. Isabel Murant a prezentat salopeta muncitoreasca prevazuta cu multe buzunare. Aceasta era din matase, fluida, era prevazuta cu nasturi pe centrul fetei si a fost purtata in combinatie cu o pereche de cizme de dama din piele intoarsa.

Salopeta de dama oversized din materiale feminine

Se pare ca si acest tip de salopete de dama oversized se bucura de un mare succes, iar aici ne referim la cele confectionate din matase, denim sau piele, dupa caz. Acestea sunt piese de vestimentatie care cu siguranta reusesc sa scoata purtatoarele in evidenta.

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile anterioare, salopeta de dama este o piesa de vestimentatie care face parte din tendintele modei in aceasta perioada, deci este firesc ca fiecare doamna sau domnisoara sa isi indrepte atentia spre o salopeta dama.

Exista multe magazine online care comercializeaza diferite modele salopete dama, iar femeile cu siguranta in functie de materialul preferat, in functie de modelul preferat si de culoarea preferata, isi pot alege salopeta potrivita.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *